Kapacita sálu na turnaj 10. Memoriál Jana Kováře snížena na 90 účastníků!!

Vážení šachoví přátelé,

přípravy na nedělní rapidový turnaj 10. Memoriál Jana Kováře vrcholí! Jsme strašně rádi, že nám držíte přízeň a každým dnem evidujeme několik přihlášek. Nyní startovní listina čítá 62 přihlášených hráčů.

S radostí také oznamujeme, že jsme pro účastníky rozšířili cenový fond o věcné ceny, které nám darovala stavební firma Thomapex, dále firma Inpraise a koupaliště Bystřice pod Hostýnem. Díky tomu budeme vyhlašovat více cen v seniorské kategorii, nejstaršího účastníka, nejmladšího účastníky aj.

Z důvodů většího komfortu však upozorňujeme, že jsme byli donuceni vyhláškou Ministerstva zdravotnictví snížit kapacitu sálu na 90 účastníků. Je to z důvodů nošení roušek. Do kapacity 100 lidí ve vnitřních prostorech není povinnost nosit roušky. Víme, že existuje výňatek, že roušky nemusí mít při překročení počtu 100 lidí sportovci, avšak roušky by museli mít pořadatelé. Jelikož máme letní měsíce a pořadatelé by celý den byli v rouškách, což je bezesporu nepříjemné, rozhodli jsme se pro následné omezení.

Během celého turnaje bude tedy v sále přítomno maximálně 99 osob, v čemž jsou zahrnuti hráči a pořadatelé. Veškeré podrobnosti budou všem sděleny přímo na místě konání turnaje.

Nejen pro hráče, ale i doprovod bude přichystán stánek ve venkovních prostorách s posezením. 🙂

Pevně věříme, že toto menší omezení hráči uvítají, protože nebudou muset ihned po odehrání partie nasazovat roušku.

Průběžně doplňovanou startovní listinu můžete sledovat ZDE.

Jak jsme již zmínili, prozatím zbývá posledních 28 volných míst. Avšak i při naplnění kapacity se můžete do turnaje přihlásit. Budete vedeni jako náhradníci. Do neděle je dostatek času a v případě odhlášení některého hráče byste dle pořadníku byli ihned kontaktováni.

Tím také prosíme již přihlášené účastníky turnaje, kdybyste náhodou věděli, že se turnaje nemůžete z nějakých důvodů účastnit, prosím napište nám, ať můžeme volné místo nabídnou dalším zájemcům o královskou hru. 🙂 Děkujeme!

Pro případný doprovod přidáváme možný tip na dopolední výlet v podobě rozhledny Maruška. Ohledně dalších informací případně kontaktujte prosím přímo ředitele turnaje.

Propozice turnaje naleznete ZDE.

Těšíme se na nedělní setkání u nás v Hošťálkové a pevně věříme, že pro Vás připravíme nezapomenutelný turnaj! 🙂

Pořadatelé.

6 komentářů u „Kapacita sálu na turnaj 10. Memoriál Jana Kováře snížena na 90 účastníků!!“

  1. Velká pochvala za pořádání turnaje s takovou výbornou účastí. Škoda jen, že nelze sledovat průběh turnaje na chess-results. Proč nedáváte výsledky po jednotlivých kolech, když už máte turnaj založený?

    1. Dobrý den,

      děkujeme Vám za kladný ohlas k našemu turnaji! Vážíme si toho. 🙂

      Ohledně chess-results, v letošním roce byl problém s wifi, aktualizovali jsme to vždy jen přes data z telefonu… Proto to nebylo na chess-results po každém kole. Děkujeme Vám za pochopení a věříme, že se uvidíme na příštím ročníku Memoriálu Jana Kováře.

      S pozdravem,
      pořadatelé z Hošťálkové 🙂

    2. Od pátého kola byl turnaj aktualizován po každém kole 🙂 . Jinak se připojuji s pochvalou za skvělý turnaj

      1. Dobrý den, Honzo,
        děkujeme za pochvalu, moc si toho vážíme!! 🙂

        S přátelským pozdravem,
        pořadatelé z Hošťálkové

    1. Dobrý den, Petře,

      děkujeme za pěkné hodnocení turnaje, moc si toho vážíme!! 🙂
      Výsledky naleznete na chess-results. Odkaz http://chess-results.com/tnr530333.aspx?lan=5
      Nebo také můžete jít přes náš nový článek na webu, kde jsme turnaj shrnuli… Odkaz: http://sachyhostalkova.cz/2020/08/04/10-memorial-jana-kovare-vyhral-polsky-mistr-sportu-piotr-piesik/

      Mějte se pěkně a těšíme se na setkání na 11. ročníku Memoriálu Jana Kováře.

      S pozdravem,
      pořadatelé z Hošťálkové

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *