Mládež si z Karolinky odvezla 5 medailí!

Na druhé kolo šachového turnaje 1. Vasto tour do Karolinky přijela početná výprava z našeho oddílu. A to další naši žáci se pro nemoc nemohli turnaje v Karolince zúčastnit. Pro příští ročník  se už může objednat i menší autobus.

Ve skupině A nás úspěšně reprezentovala Krejčí Věra Marie, která suverénně zvítězila s plným počtem 7 bodů. Na třetím místě po výborném výkonu v celkovém pořadí skončil se 4,5 body Vaculčík Václav.

Ve skupině B  pak 11 našich nejmenší hráčů obírali soupeře o další medaile. V kategorii do 8 let podala Eliška Císařová svůj dobrý standard a získala zlatou medaili. Náš nový talent, žákyně 1. třídy Barborka Jochcová, se stejným počtem bodů jako Eliška v této kategorii získala stříbrnou medaili.

Ani chlapci nezůstali pozadu. Lukášek Kovář s 5 body získal v kategorii do 8. let rovněž stříbro. Pochválit musíme i Vojtěcha Foltu a Jana Marušáka, kteří získali skvělé 4 body. I ostatní členové klubu Mikuláš Bělota, Olinka Hradilová, Josef Juráň, Honzík Císař, Hradilová Zuzanka a Vendulka Dobešová si zaslouží za bojovný výkon pochvalu.

Oporou v Karolince pro naše hráče byli i p. Veselský, Pepa Fuksa a Věrka Medunová.

Jaro Košela

Výsledky turnaje: skupina A, skupina B

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *